tisdag 19 februari 2013

Hej då grisen!

Har rensat ut allt som innehåller fläskkött från min frys... Kommer sakna baconet och korv mest!

Ska bli spännande och se om jag lyckas bli av med mitt atopiska eksem efter 25 härliga år tillsammans :)

Middag på tom mage

Idag skrek magen efter mat när jag kom hem och det gjorde även kylskåpet, så handlingen får vänta tills efter middagen är intagen.... Så det blev omelett med pepparsalami toppad med rostade pumpafrön och lite kokta grönsaker ur frysen... Rostade pumpafrön kan vara bland det godaste som finns, dessutom är de rika på zink, mineraler och nyttiga antioxidanter :)

Det här med att laga mat åt "bara sig själv" är ju något som många tycker är jättetrist... men nu är det ju faktiskt så att jag inte tänker leva på gröt och nudlar året om för att jag råkas vara singel! Jag gillar mat, både att äta & laga även om det bara är lilla jag i hushållet. Men jag gör gärna storkok och fryser in portionslådor för att slippa laga en portion om dagen... Jag har ju förmånen att få mat på jobbet och behöver inte ta matlåda till jobbet, skönt!
Så jag äter väl relativt bra mat egentligen men känner att jag måste få i mig mer grönsaker. Men eftersom jag är rätt bortskämd och blir bortbjuden med jämna mellanrum och jobbar långa dagar och bara äter på jobbet vissa dagar är det svårt att hålla fräscha grönsaker hemma. Så jag har laddat frysen med olika grönsaker; haricotsvert, broccoli, blomkål, brysselkål & wok mix.

Tänkte ta och komma igång med träningen på riktigt bara den här rackarns förkylningen ger sig någon gång!! Dags att ta hand om kroppen!

Ska dessutom utesluta griskött helt och hållet från min kost, äta omega 3 & ph kalk och smörja in mig med ekologisk rapsolja! Det ska ha positiva effekter på mina eksem :) Värt ett försök!

lördag 16 februari 2013

Förkyld...igen!

Men hallå kroppen vad gör du!? Kommer du inte ihåg att vi redan gjort bort det här för i år!? Jajja, är glad så länge jag slipper magsjukan som härjar fritt! Men jag är sugen på gymmet ju, suck...

tisdag 12 februari 2013

Trötter

Trött, tröttare, tröttast! Tänk om man fick ledigt en vecka och gå i idé och sova. Är sjukt trött efter helgen, den sög musten ur mig. Men kul hade vi ju!

Ikväll blir det sängen efter Bolibompa!

onsdag 6 februari 2013

Välkommen tillbaka

...kära träningsvärk, längesen sist! Skönt att vara igång igen, nu gäller det bara att hålla sig frisk & kry och hålla motivationen uppe! För min svarta klänning ska INTE sitta som ett korvskinn till våren!

måndag 4 februari 2013

Monday

10:49
Nu är det slut på detta slöande! Mitt hem, min kropp och hjärna förfaller, dags för skärpning. Har kick startat veckan med träning och god frulle... Dagens ljusbehandling är avklarad, nu ska jag snöra ihop nå kläder och bege mig mot jobbet för en lååång dag. Ska sova över på jobbet och på så vis spara både pengar och tid i bilen :)

Ha de!