söndag 31 augusti 2008

Arvidsjaur

Har spenderat helgen uppe hos lapparna och sörlänningarna ;p Drog dit fredag eftermiddag, var en sväng på Dollar och gjorde ett snabbt impulsköp av en ny kamera :) Snabbare kund har de nog aldrig haft, fort var det gjort! Åt tacobuffé med lite folk på lappis och sen förberedde Rutan lite mat inför lördagen. Såg en otroligt bra film eller så inte..!

Hängde med Anne på lördan medans Rut jobbade. Var i Lappstan och kikade på koltvisning och lassokastning. På eftermiddagen kom lilla Linn till stan också :) Alla samlade för en gångs skull! Mycket trevligt.

Käkade plankstek och pannacotta med limemarinerade jordgubbar hos Robert och Mari på kvällskvisten. Konstaterade att vi fick en massa vuxenpoäng! Sen drog vi ut till skogs där partajjet skulle hålla hus. Där stod en loge, en kåta och ett sk. "discotält" typ lika stort som man har hemma på gårn. Ha ha där under stod live bandet och spela. Vi gjorde ett försök med logdans men ingen av oss kunde styra,skratt. Så det blev och hoppa och skrika framför bandet istället. Kallt och mörkt som f-n.

Var mer eller mindre vilse på vägen hem men till slut hamnade vi på rätt ställe. Snoriga och förkylda som attans, surrade halva natten så är hyffs trött idag. Har varit och jobbat några timmar sen ja kom hem...

Nu blir det och slöa baki TVn

Tack för en trevlig helg mina vänner!

Inga kommentarer: