tisdag 19 februari 2013

Middag på tom mage

Idag skrek magen efter mat när jag kom hem och det gjorde även kylskåpet, så handlingen får vänta tills efter middagen är intagen.... Så det blev omelett med pepparsalami toppad med rostade pumpafrön och lite kokta grönsaker ur frysen... Rostade pumpafrön kan vara bland det godaste som finns, dessutom är de rika på zink, mineraler och nyttiga antioxidanter :)

Det här med att laga mat åt "bara sig själv" är ju något som många tycker är jättetrist... men nu är det ju faktiskt så att jag inte tänker leva på gröt och nudlar året om för att jag råkas vara singel! Jag gillar mat, både att äta & laga även om det bara är lilla jag i hushållet. Men jag gör gärna storkok och fryser in portionslådor för att slippa laga en portion om dagen... Jag har ju förmånen att få mat på jobbet och behöver inte ta matlåda till jobbet, skönt!
Så jag äter väl relativt bra mat egentligen men känner att jag måste få i mig mer grönsaker. Men eftersom jag är rätt bortskämd och blir bortbjuden med jämna mellanrum och jobbar långa dagar och bara äter på jobbet vissa dagar är det svårt att hålla fräscha grönsaker hemma. Så jag har laddat frysen med olika grönsaker; haricotsvert, broccoli, blomkål, brysselkål & wok mix.

Tänkte ta och komma igång med träningen på riktigt bara den här rackarns förkylningen ger sig någon gång!! Dags att ta hand om kroppen!

Ska dessutom utesluta griskött helt och hållet från min kost, äta omega 3 & ph kalk och smörja in mig med ekologisk rapsolja! Det ska ha positiva effekter på mina eksem :) Värt ett försök!

Inga kommentarer: