söndag 13 juli 2008

Teatime i bilen

Började kvällen med tacos med Elina och Patrik hemma hos oss, packade matsäcken och begav oss uppöver landet för att meta i Hästbergstjärn. Är ju inte den bästa vägen men pärlan klarade de farliga stenarna och groparna galant i alla fall på vägen dit...! Satt och skämtade Inte kul och bli fast här med bilen ingen mottagning och jävligt långt till nån människa, skulle vi inte ha sagt..!

Välframme och i båten fick Patrik en abborre på första kastet och sen nappade firrarna en efter en, släppte tillbaka en massa i jakten efter "Storrn". Fick gode bra med fina borrar, Patrik slog mig dock i slutet och vann tävlingen :( Men jag vann då lätt tjorvtävlingen! Satt och längtade efter att äta klämmackor i järn i Granholmen efter metningen och fortsätta fiskekvällen med lite kastning i älven...

MEN biljäveln dog helt plötsligt, puttade igång den ett par gånger men sen var den stendöd och just precis då sprang en älg över vägen. Lyckades putta ut den till "storvägen" och hittade mottagning och fick tag på hjälp. Men det tog ju en stund så undertiden passade vi på att ha teatime och äta kalla mackor i bilen. Hm annorlunda thekväll! Men det funkade det också. Fick stanna typ tre gånger på vägen hem och starta med startkablar,strange. Men nu verkar den ladda igen :o Men nu har vi ju fortfarande inte ätit de efterlängtade mackorna. Får göra ett nytt försök en annan kväll. För nu ska ja hoppa i säng..! Back to buisness imorgon!

Inga kommentarer: