lördag 11 maj 2013

Sandra!

Du är alltid glad och positiv i alla situationer!  Otroligt effektiv och ordningsam, skjuter aldrig upp saker som går att göra på en gång. Ansvarsfull, lättlärd och engagerad. Du är omtänksam, givmild och snäll mot alla. Tar hand om dina vänner. Förlåtande. Rolig och oförskämt pigg;) Du är fantastiskt bra på att laga mat och baka. Du är kreativ och duktig på att förmedla känslor genom bild och text.  Ställer alltid upp! En vän för livet!


Du kan bli bättre på att prata om känslor, både privat och på jobbet. Att våga visa känslor för nära och kära, berätta när du inte mår bra och varför. Man kan inte vara på topp alla dagar och det är okej att vara ledsen ibland! Ta inte på dig för mycket jobb och ansvar, säg ifrån när det blir för mycket och våga be om hjälp! Tro på dig själv och ta åt dig av all positiv kritik du får!


Prata med någon/några. En nära vän, familjen eller kanske någon du inte känner så bra. Om allt! Håll inte saker inne! Om du tycker det är jobbigt och svårt att vara den som påbörjar ett samtal som handlar om dig så kanske du kan börja med att i alla fall svara ärligt när någon annan frågar.

För mig är du perfekt! 😊 Älskar dig!
Stor kram!

/Elin

Inga kommentarer: