söndag 5 maj 2013

April

Jösses vad tiden går, april har bara swischat förbi, bästa månaden på året. Jag hade gärna haft april en månad till! Sol, snö och lagom temperatur.

Påsken var ju helt underbar och spenderades ute i solen med grillning, skoter och promenader. Dock ingen skidåkning i år :/ Skämmes!

Har hunnit med tre dagar i södern, började med en dag i huvudstaden med en massa god mat och sen begav vi oss till Kungör för att påbörja ledarskapsutbildningen som fortsätter nu i maj.

Stora arrangemang på jobbet med full restaurang så det har blivit långa dagar och mycket planerade. Sten & Stanley spelade hos oss på ett av eventen :D Kunde inte låta bli att sjunga med i "Jag vill vara din Margareta"!

Dessutom ska vi snart byta inköpsportal, ekonomi-, bokning- och kassasystem så det finns jobb så det räcker och blir över!

Men hann i alla fall få fyra dagar i paradiset; Bäverholmen! Skulle lätt kunna bosätta mig där hela våren! Finns inget bättre! Sol, skoter, snö, massa god mat, bastu, kall öl, frisk luft, tystnaden, torkat kött, mysa vid elden, Jonnys tävlingar, familjen... Fick dessutom ta del av underbara nyheter så årets vistelse blev till och med bättre än vanligt! :)

Sushi mys med Palina, Jennie och Magg.

Hann svänga våra lurviga på Forum två gånger... tjejkväll med 3-r...

Månaden avslutades med grillning & spel hos Amanda & Johnny på valborgs med vänner.

Träningen och kosten har inte varit vad den borde vara, nya tag i maj utan dåliga ursäkter!!
Inga kommentarer: