måndag 9 mars 2009

Mina dagar i Åre

Ja nu är jag hemma igen efter att spenderat fyra dagar i Åre, eller rättare sagt Duved. Har bott med Linda hos hennes underbart gulliga faster Lena. Har haft bättre service än på hotell!

Kom fram torsdag morgon, chauffören låg hemma och sov gott i sin säng så det blev lite läsning på stationen innan han dök upp. Inväntade Linda och Therese innan vi drog på bageriet och åt frukost. Kan inte fatta att det var tre år sen jag såg dom sist!? Var en sväng på Copperhill och kikade, rackarns fint. Satt ute en stund i solen men det blåste, så vi lånade bilen och lämnade Johan i sängen och drog in till Åre för lite lunch och inhandlade flytande drycker för kvällen. Träffade vår gamla husmor Ulla och lyckades få p böter :(

Lena bjöd på tacos till middag innan vi drog in till Åre igen och drack en öl på Grappa, träffade glada spralliga Emma. Tess lämnade oss vid elva tiden när vi drog vidare på Dahlboms för en öl där Johan och Robban mötte upp oss. Träffade även Petter och Dennis, gamla hr tvåor...Hann med en öl på Supper också, där träffade vi ytterligare två gamla klasskamrater; Anna och Sebbe. Fortsatte kvällen på Tottebo med en massa öl och skön musik...träffade Nässil och Basse.

Fredag morgon stog en hel frukostbuffé och väntade på oss, gött. Drog in till Åre, träffade Michelle på tobaksaffärn...satt och fikade och pratade i timmar med Linda och Johan på Bahnhof café, mys. Var en sväng på Istravet innan vi begav oss hem och tillbringade kvällen hemma i soffan.

Lördagen blev det en sväng in till Åre, var in på lite affärer samt glashyttan...grillade korv nere vid sjön med Linda, Johan och en holländska...sen blev det dubbelbubbel i dubbel bemärkelse. Badade jacuzzi och drack bubbel innan vi drog in till Åre och åt på Wallmans salonger med Lena. Riktigt god mat och bra show! Fortsatte med att se EMD på Bygget, krävdes ett par shots innan för att sjunga med och härja. Fredrik och Nässil dök upp igen. Dansade och drygade som förr!

Söndagen tillbringades i soffan med respriser av Lets dance och en massa annan skit...fick älgstek och rostade rotfrukter innan vi bagav oss till tåget och tog adjö av varann och löften om att det minsan inte ska ta oss tre år igen innan vi träffas nästa gång!

Så har haft en kanon helg i gamla vänners sällskap. Hade ju dock ruskigt otur med vädret så det blev ingen skidåkning alls :o Blåste och snöade så alla liftar var it ens öppna...

Har kännts som att jag levt i en annan värld och flyttats tillbaka tre år i tiden och lite till. Då det var du och jag...men nu är jag tillbaka hemma i verkligheten och tänker. What went wrong?

Inga kommentarer: