måndag 6 september 2010

Våran helg i bilder

Har spenderat helgen i fjällen med min mys, blev väl kanske inte riktigt vad vi tänkt oss. Inte en endaste fisk. Var kanonväder på fredagen, blå himmel, sol och myggfritt! :) Otroligt vackert! Men när vi tagit oss upp började det blåsa lite grann, satte upp tältet och hittade lä bakom en sten där vi lagade middag. Såg oss omkring lite och Jon kastade några kast men sen kröp vi in i tältet tidigt och sov.

Vaknade och trodde att vi skulle blåsa bort, vinden slet i tältet. Men trots det trodde vi oss länge och vid tio tiden masade vi oss ut ur tältet och intog frukost bakom våran sten. Tog en promenad i blåsten, sen la vi oss ute i lä men gav fort upp och kröp in i tältet för att slippa blåsten. Kring 18-tiden gav vi upp och packade ihop för att ta skydd nere i skogen. Men det var minsann inte det lättaste, gällde att hålla hårt i grejerna så de inte skulle blåsa bort. Knatade ner för fjället och hittade en bra plats i skogen att slå upp tältet på. Åt en sen middag under en tall medan regnet droppade och sen kröp vi till kojs.

Söndagen åt vi frukost vid tallen i sällskap med en mycket vacker uggla i trädet bredvid. Hade tyvärr inte kameran i närheten. Packade ihop och gick ner till sjön och åt lunch och eldade tills våran båtskjuts dök upp klockan tre.

Hade väl önskat att vi fått bättre väder men vad gör det när man har det bästa sällskap man kan tänka sig!? :)

Puh, äntligen uppe! Gick tungt för fröken Granström...

Nere vid sjön på söndagen

På väg ner för att ta skydd i skogen

Blåsig promenad på lördagen...

Utsikt från tältplatsen

Vackert!! På vägen upp...

Tjeggelvas, fredag....

Här tältade vi första natten.

Tog en lur bakom en kulle

Middagstajm under tallen

Inga kommentarer: