fredag 16 mars 2012

Fredag

Det blir tillbaka på ruta ett :) Ska jobba på hotellet i sommar och den 16e april flyttar jag in i en tvåa med öppenspis på Lövgatan i Älvsbyn. Med drömmar om framtiden.

Mindre än två veckor kvar här i Oslo, det är med blandade känslor jag åker härifrån. Lärt känna många fina människor som jag kommer att sakna, många kära återseenden från gymnasiet och Korsika. En härlig stad som börjar visa sig från sin bästa sida med sol, gröna parker, mysiga uteserveringar och ett böljande hav.

Men att ha möjligheten att ta cykeln till syster för en kaffetår, pussa på charmtrollet och surra med hans fina mamma när jag vill smäller så mycket högre! Att ha fina vänner och familjen nära är värt mycket för mig. Jag och Elin pratade häromdagen om att flytta till Sverige och det hon hakade upp sig på var att det skulle vara så jobbigt att tjäna så mycket mindre pengar. Men vad är pengar i jämförelse med att må bra och ha sina nära och kära runt sig!?

Det kanske är svårt att tro att jag är hemmakär med tanke på att jag gärna flyttar runt och flänger och far. Men jag har kommit unferfund med att jag inte står ut med tanken bo för långt bort från familjen... Jag vill kunna sätta mig i bilen och åka och hälsa på när jag känner för det! I'm coming back!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är SÅ välkommen tillbaka kram mamma