tisdag 16 november 2010

Dagvild

19:43
Jisses, har ju varit ledig så länge nu så har ingen koll på vad det är för dag! Fick panik en sväng och trodde att det var onsdag och jag hade missat solningen men då tror jag nog att någon från hotellet ringt och undrat var jag är! Så det är nog tisdag idag :) Men imorgon är det solning och sen jobb, så blir en natt i Vidsel och sen jobb torsdag och sen tillbaka till Jon.

Lördagens kalas var mycket trevligt med jättegod mat, gott vin, musiklek, frågesport och en massa surr. Mitt lag vann båda lekarna :) Men erkänner att det var då långt ifrån min förtjänst att vi vann!

Söndagen var ju pappornas dag så först i tur var Thor, sen följde vi med till Jons morfar och sist blev det middag i Älvsbyn hos pappa.

Har haft lyxen att vara ledig med Maddis i veckan, men kan inte påstå att vi fått mycket gjort! Har mest legat i soffan, suttit bakom datorn och druckit the. Men idag blev det i alla fall en kort promenad, men vi måste ha gått oerhört sakta för tid tog det! Nu ska jag fortsätta att slöa med en bok i soffan under filten, brr vad kallt det är nu igen -20! Jag är inte avundsjuk på Jon och Thor som är ute i garaget och drar el!

Inga kommentarer: